„U” Cluj, din nou exilată la Mediaș pentru un meci. Fanii clujeni au explodat. „Suntem străini în propriul oraș”

Situația dezastruoasă a gazonului de pe Cluj Arena de la ultimele meciuri i-au făcut pe reprezentanții stadionului să schimbe gazonul, iar acest lucru înseamnă exilarea, din nou, a clubului FC Universitatea Cluj la Mediaș, cel puțin pentru un meci.

Astfel, partida cu CS Mioveni din 10 februarie, de la ora 17:00, din etapa a 25-a a Superligii, se va disputa pe stadionul Municipal din Mediaș.

„Având în vedere starea gazonului de pe Cluj Arena și a notificărilor primite de clubul nostru din partea Ligii Profesioniste de Fotbal și a deținătorului drepturilor TV, partida de pe teren propriu cu CS Mioveni se va desfășura pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, unde suprafața de joc se prezintă în condiții mai bune”, a anuntat clubul clujean

Fanii clujeni au explodat pe rețelele sociale

Suporterii Universitatii cluj s-au declarat extrem de dezamăgiți de această veste.

„Nu mi se pare normal ca Universitatea să joace iar în deplasare. Eu, de exemplu, am trei abonamente. Ma bucur ca banii au ajuns la Universitatea, dar mi se pare inacceptabil modul în care sunt tratați abonatii și restul suporterilor„, a declarat fostul jurnalist Alin Fornade, suporter declarat al clubului alb-negru.

„Pentru a compensa aceasta ineptie din partea CJ, ar trebui ca sezonul viitor, cei care am avut abonament si sezonul acesta, sa il platim doar la jumatate de pret, iar jumatate sa fie achitat de catre CJ”, a completat Andrei Pop.

„Sa ferească Dumnezeu de retrogradare. Atunci sa vedem cine își asumă toate aceste meciuri ,,in deplasare”. Pe lângă faptul că ne fura arbitrii, mai jucam și 75% din meciuri in deplasare. Daca până acum Untold-ul asta ne-a fost indiferent, acum, parca, ne-am putea lipsi. Chiar nu e tras nimeni la răspundere? Sau părerile de rău ale președintelui CJ sunt suficiente. Jucătorii sunt dați afară când nu sunt eficienți, suporterii sunt suspendați când își aduc aminte de vecini . La faza asta cine plătește? Se pare că tot jucatorii și suporterii. Lucru slab”, a spus Gheorghe Bibolar.

Incredibil. Mereu jucam in deplasare. In fiecare an jucam primele etape din campionat in deplasare pentru ca oficialii sunt incapabili sa gaseasca o solutie pentru mutarea Untold in perioada sfarsit de iunie – inceput de iulie in asa fel incat sa nu fie afectat programul competitional si sa se poata realiza schimbarea gazonului dupa acest eveniment.. eu zic ca ar trebui sa mutati echipa la Medias ca mi se pare ca anul asta o sa jucam mai multe meciuri acolo decat acasa.. rusine conducerii consiliului judetean si conducerii clubului.. Haide U!”, a declarat Ferent Ionut.

„Am plătit un abonament să văd Universitatea acasă. Nu la dracu în prazic! Ce trebuie să fac? Am facut un abonament și voi mă trimiteți prin straini? Pe ,,U ” o iubesc din inimă, pe voi vă disprețuiesc! Auzi mă Tișe!„, a declarat Dorel Sandor.

Hai să organizăm un miting alături de Sabău și băieți căt mai repede că altfel e grav. Atatea ficțiuni și nimic. Hai oameni buni în stradă nu pe fb. Trebuie ieșit în stradă și mers peste ei gen Tișe.Altfel ne dezbină.Nu uitați dragi „U”iști cănd cei de jos se clatină gunoaiele de sus pică!”, a declarat Claudiu.

„Va bateti joc de noi! Suntem straini in propriul oras!”, a mai sustinut Ilies Alexandru.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *