Ce a declarat fundașul Ivan Martic înaintea duelului cu Hermansntadt din Cupa României și cum s-a acomodat la „U” Cluj

Prezent la conferința de presă premergătoare partidei din sferturile Cupei României, fundașul Universității Cluj, Ivan Martic, a prefațat și el jocul cu FC Hermannstadt din această seară, de la ora 19:00, dar a și vorbit despre înfrângerea de la Arad.

Ivan Martic a început conferința de presă printr-o concluzie trasă după eșecul de la UTA Arad.

„În prima repriză am fost foarte slabi, în a doua puțin mai buni, dar cum a spus și Mister, că în primele 45 de minute am dormit pe noi”.

Despre o posibilă finală a Cupei României

Da, sunt două obiective foarte frumoase. În România am câștigat o cupă cu Craiova și e un obiectiv foarte frumos pentru toată lumea. Dar principalul țel e să rămânem în prima ligă.

A fost ceva foarte special și pentru mine (n.r. să joace în Derby de Cluj). Am fost în mai multe orașe care aveau derby-uri locale și aici suporterii noștri au fost fantastici”

Martic susține că echipa nu se poate gândi la un obiectiv anume:

Sunt meciuri la trei zile și cum a spus și Mister, avem mulți jucători care nu sunt 100%. E greu să nu ne gândim la campionat când lupta din spatele nostru e atât de strânsă”

Întrebat la final cum se simte la Cluj-Napoca, fundașul a adăugat:

Mă simt foarte bine aici. La Craiova poate am fost și într-un moment de depresie din punct de vedere fotbalistic, dar antrenorul de aici m-a ajutat și mă simt foarte bine la ”U”. Sunt foarte mulțumit de ce am găsit aici, chiar dacă jucăm în play-out. Nu consider că e un pas în spate. Pentru mine important e să joc și să simt că cineva are nevoie de mine.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *