Dan Petrescu, înaintea „sfertului” din Cupa României împotriva Argeșului: „Mi-aș dori din tot sufletul să câștig acest trofeu”

Dan Petrescu a prefațat confruntarea din sferturile Cupei României împotriva celor de la FC Argeș. Antrenorul CFR-ului a declarat că își dorește să câștige această competiție pentru că îi lipsește din palmaresul de antrenor. Totodată, Petrescu a anunțat și indisponibilitățile pentru acest meci, jucători care nu vor putea evolua nici împotriva FCSB-ului, duminică.

Cupa României, obiectiv important pentru Dan Petrescu

„Cupa nu am câștigat-o niciodată. Cel puțin două finale am pierdut chiar împotriva CFR-ului. Ca antrenor nu am câștigat-o, doar ca jucător. Nici măcar nu am trecut de primul tur de când am venit aici. Jucam mereu în deplasare și am pierdut, chiar dacă am tratat-o serios. În acest sezon ne-a ieșit mai bine, cu o victorie și două remize am reușit să ajungem în sferturi. Mi-aș dori din tot sufletul să câștig acest trofeu. Ar fi fantastic pentru club, pentru mine, pentru jucători. Când este vorba de un trofeu, trebuie să joci sută la sută. Niciodată nu am tratat Cupa cu dezinteres, și acum dacă bag alți jucători nu înseamnă că nu mă interesează.

Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB, din perspectiva antrenorului ca să motiveze jucătorii. Pentru meciul cu FCSB, jucătorii nu au nevoie de prea multă motivație. Jucătorii lui FC Argeș vin să câștige, pentru ei ar fi fantastic să ajungă în semi-finală, finală.”

Patru jucători indisponibili pentru meciul de mâine

„Sunt mari probleme de lot. Meciul acesta vine… mai rău de atât nu se putea. Sunt îngrijorat pentru că nu pot să bag toți jucătorii joi pe ninsoare și pe urmă, duminică să joci cu FCSB un meci foarte important. Unii jucători care nu au jucat mai deloc, o vor face mâine. Boateng, Camora și Deac sunt accidentați iar Bordeianu este suspendat, deci patru jucători foarte importanți care nu pot să joace nici cu FCSB. Nu am ajuns în sferturi să așteptăm să treacă timpul și să pierdem. Ne dorim să câștigăm, dar din cauza problemelor de lot nu va fi ușor.”

CFR Cluj – FC Argeș se joacă joi, 6 aprilie, de la ora 21:00.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *