Emil Boc o vrea pe „U” Cluj în finala Cupei României, chiar și împotriva lui CFR

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este un susținător declarat al Universității Cluj și a ținut să îi felicite pe elevii lui Sabău pentru calificarea în semifinalele Cupei României și speră să treacă de UTA pentru a juca în ultimul act al competiției.

„În primul an al prezenței în liga națională, ce reușită extraordinară! Să mergi în semifinale, Doamne-ajută, în finală și chiar să câștigăm”, a declarat Emil Boc la un post local de radio.

Boc o vrea pe „U” în finală

Edilul a fost întrebat dacă și-ar dori o finală între Universitatea și CFR, iar acesta a răspuns că nu contează cine va fi adversarul, ci ca alb-negrii să fie în finală.

„În primul rând, să fim în finală, că o fi cu CFR, Doamne-ajută. Nu m-ar deranja să fim cu oricine în finală”, a continuat primarul.

Primarul Boc și-a declarat susținerea față de Ioan Ovidiu Sabău și președintele Radu Constantea și are încredere în echipă că va reuși să se mențină pe prima scenă a fotbalului românesc.

Primăria Cluj-Napoca va susține de la bugetul local cu suma de 2 milioane de euro clubul de fotbal FC Universitatea Cluj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *