Andrija Stipanović, înaintea primului meci al finalei U-BT Cluj – CSM Oradea: „Vom da tot ce avem mai bun, știm cum să câștigăm o finală”

Jucătorul lui U-Banca Transilvania Cluj, Andrija Stipanović, a prefațat primul meci al finalei LNBM cu CSM CSU Oradea, programat duminică, 14 mai, la ora 17:30.

„Trofeul se află în fața noastră. Suntem pregătiți și ne-am antrenat bine în ultimele zile, deși perioada lungă fără antrenamente nu ne-a avantajat. Vom întâlni o echipă talentată, au arătat în acest sezon că pot juca un baschet extrem de bun. Am pierdut câteva meciuri și au avantajul terenului propriu, dar seria e lungă.

Cred că va fi foarte greu pentru ambele echipe să câștige campionatul. Sper să jucăm cel mai bun baschet al nostru și să nu ne culcăm pe o ureche după o singură victorie. La fel, să nu ne demoralizăm prea tare dacă pierdem un meci. Am încredere în echipa noastră și sper să arătăm ce putem pe teren.

Seria va fi decisă de echipa care aduce mai multă energie. Cunoaștem echipa lor în detaliu, dar în finală va conta nivelul de angajament. Mă simt grozav, fiind la a treia finală alături de U-Banca Transilvania. Ne-am luptat tot sezonul, deși am întâmpinat suișuri și coborâșuri.

Cu siguranță toată lumea vrea să ne învingă, indiferent de sezon. Vom da tot ce avem mai bun, știm cum să câștigăm o finală și sper că vom arăta asta pe teren. La ultimul meci de la Oradea a fost o atmosferă încinsă. Acum vom aborda totul diferit, ne-am învățat lecția despre fani și provocările venite din tabăra lor.

Evident, acest lucru face parte din sport și va trebui să le răspundem cu aceeași monedă. Când spun asta, mă refer la faptul că totul trebuie să se întâmple pe teren.

Vrem să le mulțumim fanilor că sunt alături de noi. Suntem mândri de ei și le promitem că vom lupta până la capăt. Împreună vom câștiga campionatul!”, a declarat baschetbalistul.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *