Cupa României poate fi văzută astăzi la Cluj-Napoca, în Iulius Mall

Trofeul Cupei României va fi expus astăzi, 13 mai, între orele 11:00 – 19:00, la Iulius Mall, iar suporterii se pot întâlni cu legendarul Miodrag Belodedici, ambasadorul competiției.

Universitatea Cluj și Sepsi OSK vor lupta pentru trofeul Cupei României pe 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din SIbiu, fiind prima finală a alb-negrilor după 8 ani de pauză.

Opt ani de la ultima finală pentru „U” Cluj

Pe 31 mai 2015, Universitatea Cluj a jucat finala cu FCSB pe Arena Națională, iar bucureștenii s-au impus atunci cu 3-0., dar cel mai impresionant aspect al acelui meci a fost numărul mare de suporteri care au susținut Universitatea la București. Peste 5000 de suporteri au făcut deplasarea spre București și au cântat de la fluierul de start până la final.

Istoria trofeului Cupei României

Cu o istorie de 90 de ani în spate, Cupa României are o însemnătate aparte pentru suflarea ”U”-istă, fiind singurul trofeu câștigat de „studenți”. Pe 11 iulie 1965, Știința Cluj (denumirea Universității în acea perioadă) trecea cu 2-1 de Dinamo Pitești (denumirea lui FC Argeș în acea perioadă).

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *