Antrenorul fără licență PRO, Andrei Prepeliță, în vizorul lui „U” Cluj!

Fostul antrenor al formației FC Argeș, Andrei Prepeliță, tehnician fără licența PRO, a intrat în atenția conducerii Universității Cluj pentru a prelua banca tehnică rămasă vacantă după ce Ioan Ovidiu Sabău a decis să renunțe la funcție din cauza stresului și presiunii.

Deși a reușit să salveze echipa de la retrogradare, să încheie sezonul 2022-2023 pe locul 10 în clasamentul Superligii și să ducă formația clujeană în finala Cupei României, pierdută de alb-negri la penalty-uri în fața lui Sepsi OSK, Sabău nu a mai rezistat presiunii și a decis să renunțe din motive de sănătate. Acesta își dorește să rămână în viața clubului său de suflet și să se ocupe de Centrul de Copii și Juniori și să conducă echipa a doua.

Oficialii alb-negrilor vor avea luni o discuție cu Andrei Prepeliță, informează Fanatik, în ciuda scandalului imens generat de tehnicianul fără licență PRO în antrenorat.

Alte două nume aflate pe lista Universității Cluj sunt fostul internațional și component al Generației de Aur, Viorel Moldovan, dar și antrenorul care a retrogradat cu Chindia Târgoviște, Toni Petrea.

Viorel Moldovan este dorit de suporteri, fiind considerat un nume important în fotbalul românesc. Acesta și-a manifestat și el dorința de a prelua Universitatea Cluj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *