Ovidiu Perianu, împrumutat de FCSB la „U” Cluj! Are 50 de meciuri în prima ligă

FC Universitatea Cluj a anunțat că a ajuns la un acord cu formația FCSB privind împrumutul jucătorului Ovidiu Perianu (21 ani), care poate evolua pe postul de mijlocaș defensiv. Acesta este încă un jucător eligibil pentru regula jucătorului U21.

Perianu a câștigat Cupa României cu FCSB, ediția 2019-2020, și are peste 50 de meciuri în Superliga până la 21 de ani.

Originar din Bârlad, mijlocașul a debutat oficial pentru FCSB la 17 ani într-un meci de Cupe Europene în sezonul 2019/2020. El a intrat pe teren din postura de rezervă în meciul câștigat de formația bucureșteană cu 3-0 împotriva celor de la Alashkert FC în turul al doilea al Europa League.

La 18 ani, Ovidiu Perianu purta banderola de căpitan a bucureștenilor în meciul cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League.

Meciuri pentru naționalele de juniori

Ovidiu Perianu a jucat la nivelul echipelor naționale de juniori, având 11 prezențe pentru România U20 și o prezență în tricoul naționalei U21.

După ce s-a luptat pentru titlul alături de FCSB pentru două sezoane consecutive, mijlocașul a început stagiunea 2022/2023 sub formă de împrumut la FC Botoșani. A strâns 13 prezențe în Superliga pentru formația din Moldova, iar în a doua parte a sezonului a evoluat pentru Chindia Târgoviște, unde a jucat în nouă partide de campionat.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *