Duminică se reia faza a doua a Ligii Naționale de rugby. „U” Cluj primește vizita formației din Suceava

Universitatea Cluj va începe faza a doua a Ligii Naționale de rugby masculin pe teren propriu formația CSM Bucovina Suceava, duminică, 13 august, de la ora 11:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

La acest sfârșit de săptămână se reia, după aproape două luni de pauză, Liga Națională de rugby, cu cea de-a doua fază, care va stabili prezența echipelor în semifinale.

Combatantele au fost împărțite în trei grupe în funcție de locul ocupat la finalul sezonului regular iar „U” ELBI a fost repartizată în Grupa B alături de Steaua București, Bucovina Suceava, CSM Galați și CSM Constanța.

Urmează 10 săptămâni de competiție cu partide tur-retur și în funcție de locul ocupat în fiecare grupă, echipele vor disputa partide pentru locurile 1-4 (finala mare și finala mică) precum și meciuri pentru clasament, locurile 5-8, 9-12 și respectiv 13-15.

Înainte de meciul cu CSM Bucovina Suceava, antrenorul „U” ELBI, Cristian Săuan.

Urmează prima partidă după o perioadă de pauză competițională destul de lungă. Pentru noi va fi un meci în care dorim să urmărim în primul rând aspectele tehnice și fizice ale jucătorilor noștri iar în ceea ce privește echipa, nivelul și calitatea jocului nostru.

Dorim să îi vedem la lucru pe jucătorii noi, care s-au alăturat echipei în această pauză de campionat dar și pe cei care revin după accidentări sau care din alte motive au jucat mai puțin sau deloc în prima parte a campionatului.

Deci, pe noi la meciul de duminică ne interesează mai mult evoluția și evaluarea tehnică decât scorul.

Recomandarea mea pentru jucători, pentru aceasta partidă, este să dea fiecare tot ce poate pe teren, să joace colectiv și pentru coechipierul de lângă el iar rezultatele vor fi pe măsura celor pe care ni le dorim cu toții„, a declarat Săuan.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *