Toni Petrea, dezamăgit după remiza chinuită cu Oțelul: „E un rezultat echitabil, dar mi-aș dorit să fim mai inspirați”

Antrenorul Universității Cluj, Toni Petrea, s-a declarat dezamăgit de jocul făcut de elevii săi im remiza, 1-1, de pe terenul nou-promovatei. Oțelul Galați, dar susține că rezultatul este unul echitabil deoarece susține că echipa sa a controlat meciul în prima parte.

În prima parte am controlat jocul. Am dus mingea aproape de poartă. Repriza a doua a fost mai echlibrată. Apoi am primit un gol, asta este situația. Bine că am revenit și am înscris din penalty.

Mi-aș fi dorit să fim mai inspirați. A fost un meci, cu intrări bărbătești, dar cred că rezultatul este echitabil. În anumite momente mi se pare că s-au judecat diferit anumite faze. Știam că arbitrul lasă jocul mai liber. Am atenționat jucătorii.

Ducem mingea aproape de careul advers, dar finalizăm prea puțin. Asta îmi dă de gândit.

Tot timpul e nevoie de noi jucători. Mai e nevoie de ceva întăriri”, a declarat Petrea la finalul meciului, la Digisport.

Întrebat cum comentează momentul în care i s-a strigat demisia din tribune, tehnicianul nu a fost surprins și a precizat că el „nu ține de scaun”.

Nu vreau să comentez, e părerea lor, le-o respect, eu încerc să-mi fac treaba.Chiar nu vreau să-mi consum energia să mă gândesc la așa ceva.

Au fost cazuri și când au fost schimbări antrenori înainte de începerea campionatului.

În fotbalul românesc nu mă mai surprinde nimic. Am discutat (n.r. cu cei din conducere), dacă nu mai sunt mulțumiți, eu nu țin de scaun”, a mai declarat Toni Petrea, la finalul meciului cu Oțelul.

Următorul joc oficial pentru „U” Cluj va fi im derby-ul cu CFR, programat luni, 21 august, de la 21:30.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *