Calcan, înainte de meciul cu Poli Iași: „Jucăm acasă și nu avem nicio scuză, trebuie să câștigăm, avem nevoie de puncte”

Mijlocașul Universității Cluj, Andreas Calcan, a prefațat meciul din astăzi cu Poli Iași, de la ora 13:30, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare etapei a 8-a, iar jucătorul susține că echipa nu are nicio scuză pentru a câștiga acest meci pentru că e nevoie de puncte.

„Credem că va fi un meci foarte dificil, ei în ciuda rezultatelor au arătat un joc bun, chiar au dominat în câteva partide, dar nu au reușit să câștige atât de multe puncte. E o echipă agresivă, care după înfrângerea din Cupă cu o echipă de liga a treia va veni să arate că a fost o întâmplare. Au nevoie de puncte și ei, la fel ca și noi și vor veni cu siguranță să facă un joc bun și să fie agresivi pentru a câștiga.

Ei vor veni să lupte pentru fiecare minge, pentru fiecare metru de teren, va trebui să îl abordăm cum am făcut-o și la Sibiu, să facem un joc bun din punct de vedere al intensității, al ritmului, să avem o atitudine foarte bună și jucăm acasă, vrem să câștigăm. Avem o dorință mare de victorie.

Și ei joacă la aceeași oră, nu asta e un detaliu, trebuie să ne concentrăm la meci, ceea ce am pregătit, ceea ce ne-a transmis mister și va trebui să intrăm cu o atitudine foarte bună și o dorință mare de a câștiga meciul. Jucăm acasă și nu avem nicio scuză, trebuie să câștigăm, avem nevoie de puncte„, a declarat Andreas Calcan, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Poli Iași.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *