„U” Cluj – Poli Iași, amânat pentru luni din cauza gazonului distrus de ploaia torențială. Nu se mai putea juca fotbal. „Mulțumim, Alin Tișe” – VIDEO

Partida dintre Universitatea Cluj și Politehnica Iași a fost suspendată în minutul 54 la scorul de 0-0, timp de o oră, din cauza unei ploi torențiale care s-a abătut peste Cluj-Napoca și a făcut ca gazonul să devină o mare mlaștină. După 60 de minute, brigada de arbitri a decis ca meciul nu se mai poate juca astăzi și va fi amânat pentru luni, 4 septembrie, la o oră care urmează să fie stabilită.

Prima situație a meciului a venit la poarta gazdelor, Robert Ion a încercat să îl surprindă pe Gorcea cu un șut din marginea careului, dar reluarea sa a fost lamentabilă și reținută fără probleme (2).

Jocul a fost unul lipsit de intensitate, cu o luptă surdă la mijlocul terenului, iar cele două formații s-au tatonat reciproc în prima repriză, fără a amenința poarta adversă.

Dan Nistor a șutat din voleu la colțul lung din pasa cu capul a lui Daniel Popa, dar portarul Ailenei a respins in extremis în lateral și mingea a fost eliminată (32). Un minut mai târziu, Ianis Stoica ar fi putut deschide scorul, dar șutul său a fost în blocajul unui fundaș advers.

Sabău a fost nevoit să facă o schimbare în prima repriză, înlocuindu-l pe Alexandru Chipciu, ieșit accidentat de pe teren, cu Andreas Calcan (39). Confruntarea de pe Cluj Arena a fost fragmentată în repetate rânduri de mai multe faulturi, iar duelul a fost unul anost în care fotbalul a lipsit cu desăvârșire.

În repriza secundă, o ploaie torențială s-a abătut peste Cluj-Napoca, iar meciul a fost întrerupt în minutul 50, când cele două echipe s-au retras la vestiare, în timp ce galeria Universității Cluj a continuat să cânte.

Partida a fost întreruptă, din nou, în minutul 54 din cauza gazonului îmbibat care a făcut ca jocul celor două echipe să fie impracticabil.

Din cauza condițiilor meteo, meciul a fost suspendat timp de 60 de minute.

Staff-ul Universității Cluj și reprezentanții firmei responsabile de managementul gazonului de pe Cluj Arena au făcut eforturi mari pentru a îndepărta apa, însă au renunțat și așteaptă ca ploaia să se oprească. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, alături de directorul sportiv Gabriel Giurgiu au ieșit și ei și au inspectat gazonul.

Momentul când brigada de arbitri a decis amânarea meciului, din cauza gazonului impracticabil.

Fanii Universității au strigat „Mulțumim, Alin Tișe”, președintelui Consiliului Județean Cluj, for care administrează destinele stadionului Cluj Arena.

Partida a fost reprogramată pentru luni, 4 septembrie, de la ora 13:00 și se va relua de la 0-0, din minutul 53.

Echipele de start:

Universitatea Cluj: Gorcea – Oancea, Miron, Mitrea, Vătăjelu – Chipciu (cpt) (Calcan, min 39), Nistor, Bic, I. Stoica – Popadiuc,Popa

Rezerve: Iliev, Pițian, Chintes, Perianu, Hofman, Calcan, Tescan, G. Simion, V. Gheorghe

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Politehnica Iași: Ailenei – Martac, Fl. Ilie, Samayoa, Ispas – R. Ion, A. Roman, Marchioni Gorobbio, Bacila Jatoba – Gheorghiță, De Souza Figueiredo

Rezerve: Jankov, Tincu, Vasvari, Stefanovici, Hrib, Vojtus, Itu, Bus, Dumitru

Antrenor: Leo Grozavu

Cartonașe galbene: Bic (41) //Figueiredo (28)

Mesajul Peluzei Șepcile roșii la meciul cu Poli Iași

„Strângem rândurile pentru același deziderat, rămânem ultrași liberi într-un stat eșuat!”, a fost unul dintre mesajele galeriei clujene, care au și scandat „Libertate pentru suporteri”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *