Sabău, după victoria lui U Cluj la Arad: „Toată echipa a jucat bine. E o satisfacție, rezultatul ne dă încredere”

Universitatea Cluj a câștigat duelul din etapa a 9-a a Superligii cu scorul de 1-0, în deplasare, la Arad, iar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a făcut o analiza la finalul jocului despre acest succes care dă echipei sale încredere și un moral bun.

”Trebuia să fim foarte activi pe contraatac. Toată echipa a jucat bine. E o satisfacție, rezultatul ne dă încredere.

 Au fost jucători care au jucat puțin. Când joci bine, efortul e mai puțin. Victoria ne dă încredere. Jucătorii au calitate individuală.

Îi fac să se simtă importanți, sunt jucători pe care încerc să-i fac de 7 și 8 (n.r. note), să nu se simtă crispați. Avem mult de lucrat, e doar o victorie meritată.

Au fost câteva momente cheie în care am suferit”, a precizat Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu UTA.

Cum a comentat Sabău gestul de curtea școlii al lui Cîmpanu, eliminat în minutul 80

Tehnicianul Universității a comentat și el gestul stupid al jucătorului Universității Cluj, Alexandru George Cîmpanu, eliminat în minutul 80 al partidei înainte de a fi schimbat cu Tescan, după ce acesta l-a scuipat pe jucătorul de la UTA, Dumitrescu.

”Eu îl apreciez foarte mult. Are tot ce-i trebuie să joace la cel mai înalt nivel. Are nevoie de disciplină. L-am felicitat pentru tot ce a făcut (n.r. până la eliminare). E păcat, pentru că își anulează tot ce a făcut”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului cu UTA.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *