Vătăjelu are numai cuvinte de laudă despre Sabău: „Mi s-a schimbat percepția despre fotbal de când a venit el la echipă”

Fostul component al Generației de Aur și unul dintre cele mai bune produse ale Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a revenit pe banca tehnică a clubului său de suflet și a adus o altă stare de spirit, iar jucătorii au numai cuvinte de laudă despre stilul de joc al tehnicianului în vârstă de 55 ani.

Fundașul stânga al lui „U” Cluj, Bogdan Vătăjelu, a vorbit în termeni laudativi despre Sabău la finalul jocului câștigat de șepcile roșii la Arad, cu UTA, scor 1-0.

”De când a venit Mister (n.r. Ioan Ovidiu Sabău) s-au schimbat foarte multe. Vă asigur că așa este. Eu, necunoscându-l pe Mister dinainte, aveam o altă impresie. Însă, de când a venit, mie mi s-a schimbat percepția despre fotbal.

A venit cu încredere foarte mare în noi (n.r. Sabău). Știe că suntem jucători cu potențial și locul nostru nu era tocmai acolo (n.r. în clasament), pentru că am avut meciuri în care puteam să luăm 3 puncte. Ne bucurăm de victoria aceasta, a fost una muncită.

Astăzi ne-a transmis Mister că nu trebuie să luăm gol. Cred că 70-80 de minute am dominat partida. După ce am rămas în inferioritate ne-a fost mai greu. Am suferit, am avut și noroc. Ne așteaptă niște etape grele”, a spus Vătăjelu la flash-interviul de după partidă.

De asemenea, Vătăjelu a încercat să explice și gestul nesportiv pe care l-a făcut coechipierul său, Alexandru George Cîmpanu, în minutul 80 al partidei, pentru care a fost eliminat de centralul Radu Petrescu pentru că și-a scuipat un adversar.

”Am vorbit cu Cîmpanu (n.r. George Cîmpanu). A venit relaxat la Universitatea Cluj, a venit dornic să arate că este un jucător bun.

Atunci când nu joci foarte mult îți pierzi din încredere. Probabil că după 75 de minute de alergat încontinuu, ți se mai pune și ceața puțin. A luat o decizie pe care sigur o regretă”, a mai spus Bogdan Vătăjelu. 

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *