Deplasare dificilă pentru „U” Cluj pe terenul liderului Superligii, FCSB! „Să avem curaj să jucăm și o stare bună”

Etapa cu numărul 11 din Superliga se încheie cu partida dintre FCSB și Universitatea Cluj, care va avea loc în această seară, pe Arena Națională, de la ora 21:00.

În momentul de față, ambele formații traversează un parcurs bun în Superliga, dar și în Cupa României. Gruparea roș-albastră este liderul campionatului, cu 25 de puncte și indiferent de ce se va întâmpla în duelul din această seară, aceștia nu vor pierde prima poziție.

Universitatea Cluj se află pe poziția 11, cu 11 puncte, dar se pare că după revenirea tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău, echipa și-a recăpătat încrederea, adunând trei victorii, două remize și un singur eșec în ultimele șase partide oficiale. De remarcat, că 9 din cele 11 puncte au venit din deplasare, ultima înfrângere „afară” a „Șepcilor Roșii”, fiind în data de 1 aprilie, la UTA (2-0).

Ioan Ovidiu Sabău, înaintea partidei cu FCSB: „Ne așteaptă un joc greu! Să nu ii surprindem într-o super formă și să fim noi într-o formă extraordinară!

FCSB e echipa mai în formă, se pare ca acești jucători s-au maturizat, au și un joc de echipă foarte bun, entuziasm, încredere, ne așteaptă un joc greu, să fim realiști. Depinde cum vom pregăti noi jocul, forma noastră sportivă, că e foarte importantă la ora jocului. Să avem o stare bună de joc și să avem curaj să jucăm.

Au și ei problema, nu e echipă perfectă au avut și în campionatul acesta, mici dificultăți,  deci clar că au anumite slăbiciuni pe care noi trebuie să le exploatam la maxim. Dar ca să poți să învingi, tot noi trebuie sa nu avem teamă și să ai jucători importanți în forma și să nu greșești decisiv. Trebuie să fi inspirat în preajma careului și la un asemenea meci îți trebuie curaj și să te simți fotbalist”,  a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă înaintea partidei cu liderul Superligii, FCSB.

Studenții neînvinși de FCSB, în sezonul trecut!

În precedenta stagiune, „U” Cluj a trecut cu bine în cele două partide directe. În turul campionatului, „alb-negrii” au obținut un punct în deplasarea de la București (1-1), iar la Cluj, sub privirea a unei arene pline, „U” a învins cu scorul de 2-1, prin golurile înscrise de Thiam și Filip.

Text: Alexandru Florea

Foto (c) Mihai Rusu

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *