Ioan Ovidiu Sabău, apreciază eforturile jucătorilor: „Am doar cuvinte de laude pentru jucătorii pe care îi antrenez” 

Universitatea Cluj s-a impus la limită, învingând-o pe Sepsi OSK, scor 1-0, în partida ce a închis etapa a 12-a din Superliga României. Unicul gol al partidei a venit în minutul 82, în urma unui penalty, executat de Dan Nistor, care a ajuns la 7 reușite în actuala stagiune de campionat.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a fost mulțumit de prestația formației sale: Vom deveni o echipă frumoasă, competitivă!” 

Nu puteam face un joc foarte spectaculos, ce a contat și ce ne-am dorit cel mai mult a fost să câștigăm meciul. Cele 3 puncte au fost cele mai importante, dar meritul e al echipei și a jucătorilor care s-au implicat. Mă bucur foarte mult că cei care au avut probleme medicale își revin ușor. A intrat Vali Gheorghe și Câmpanu, iar acum aștept ca și ceilalți jucători care încă nu au ritm, să își revină și vom deveni o echipă competitivă.” 

O victorie meritată!

Nu a fost ușor, Sepsi venea după 4 înfrângeri consecutive, a fost foarte bine așezată în teren, o echipă puternică, agresivă, dar sigur că până la urmă e o victorie meritată și n-am decât laude pentru jucătorii pe care îi antrenez. De fiecare demonstrează în tot ceea ce fac, atât la antrenament, cât și la meciuri, iar dacă vom continua așa vom reuși să facem un grup bun, o echipă care să joace fotbal și să aibă rezultate frumoase.

Studenții se apropie la un singur punct de play-off!

E normal că ne aflăm aici (aproape de play-off), pentru că am jucători de valoare, tineri care au calitate și jucători cu experiență care se implică foarte mult. Ei se simt bine, se bucură când vin la antrenament, la fel când intră pe teren, le dau această plăcere de a fi foarte responsabili de a lua decizi, cred că este foarte important, mai ales să avem jucători cu asemenea cariere în spate, a declarat antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *