Golgheterul lui „U”Cluj, Dan Nistor, după victoria cu Sepsi: „E o victorie foarte importantă, de moral”

Golgheterul de 35 de ani din linia mediană a Universității Cluj, Dan Nistor, a adus victoria echipei sale în meciul din etapa a 12-a a Superligii, scor 1-0, luni seara, pe Cluj Arena, în fața formației Sepsi OSK.

În urma acestui succes, Universitatea a acumulat 15 puncte și este la unul de primul loc care duce în play-off, urcând pe poziția 8,

Mijlocașul Dan Nistor a avut un discurs amuzant și ironic după meciul cu Sepsi, taxându-și adversarii că „mai aveau puțin și se apărau cu banca de rezerve”.

”Suntem bucuroși, e prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega defensivă, mai aveau un pic și se apărau cu banca de rezerve. A fost greu să-i desfacem, dar e o victorie foarte importantă, ne dă moral.

Nu-l dau cu trafaletul, cum zicem noi, nu-l perii, dar revenirea domnului Sabău e atuul nostru. Se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ăsta e plusul nostru. Mă simt bine, dar e mai puțin important cine marchează.

Mi-aș fi dorit să nu vină pauza, dar asta este”, a spus Nistor, care a ajuns golgheter în Superliga, cu 7 goluri, la egalitate cu Aurelian Chițu de la FCU Craiova 1948.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *