U-BT Cluj-Napoca va evolua astăzi în al doilea meci al grupelor EuroCup, în Polonia

U-BT Cluj-Napoca s-a deplasat în Polonia pentru a evolua astăzi, 11 octombrie, în cel de-al doilea meci al grupelor EuroCup, împotriva Slask Wroclaw, iar alb-negrii vin după victoria entuziasmantă din etapa trecută, pe teren propriu, împotriva finalistei sezonului trecut, Turk Telekom Ankara, scor 80-71.

Campioana României va da peste cea mai tritată formație din baschetul polonez, care a pierdut rimul meci european, scor 90-74, pe terenul celor de la JL Bourg, iar Dusan Miletic (19 puncte, 13 recuperări) și Jakub Niziol (13 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții) s-au remarcat din tabăra celor de la Slask.

Antrenorul Mihai Silvășan speră la o evoluție bună a echipei sale și o victorie în fața polonezilor.

„Mergem acolo să câștigăm. Ne dorim foarte mult acest lucru și este un obiectiv realizabil. Toată lumea e sănătoasă, atmosfera în lot e una bună și șanse există. Vrem să facem un joc bun și să ne impunem”, a declarat Mihai Silvășan.

„Cred că Slask este o echipă solidă, cu talie. Au jucători buni și trebuie să fim consistenți pentru a câștiga. De asemenea, va fi important să ne concentrăm la jocul nostru și să ne respectăm planul.

Partidele în deplasare sunt dificile, așa că va fi o provocare. Suntem pregătiți și hotărâți să dăm tot ce avem mai bun! De abia aștept să jucăm împreună și să ne luptăm pentru o nouă victorie”, a spus și conducătorul de joc Bryce Jones.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Slask Wroclaw se va juca astăzi, de la 21:00.

Foto © Silvia Rusu

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *