Deplasare dificilă pentru U-Banca Transilvania în Grecia

Campioana României se va deplasa în Grecia, pentru duelul cu Aris Salonic, ce va avea loc miercuri, de la ora 20:00 pe Arena Alexandreio Mellathron din Thessaloniki, în cadrul etapei cu numărul #5 din Grupa B a competiției EuroCup.

Ardelenii se află într-o formă foarte bună, având o singură înfrângere la limită, în deplasarea anterioară din Franța, în partida cu JL Bourg, scor 92-88. În campionat, studenții sunt neînvinși după primele 5 meciuri, fiind lideri autoritari.

U-BT va avea un meci tensionat în Thessaloniki, sub privirea unei arene pline cu suporteri fanatici, așa cum este recunoscută formația din capitala Greciei, Aris.

Duelul de miercuri aduce față în față ocupantele locurilor 2 și 6 din grupa B. Elenii caută să urce în clasament, după ce au debutat în noul sezon cu două înfrângeri. Recent, Aris a bifat rezultate pozitive în compania celor de la Turk Telekom și Slask Wroclaw. Partida cu polonezii s-a încheiat cu scorul de 80-63.

Clubul Aris cu o vechime de peste 100 de ani se mândrește cu 10 titluri ale Greciei, 8 Cupe și o SuperCupă. De asemenea, formația din Grecia mai are în palmares o Cupă Saporta, o Cupă Korac, alături de un trofeu FIBA EuroCup Challenge.

Declarațiile tehnicianului, dar și a jucătorului american Jarell Eddie!

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

E prima oară când jucăm acolo, însă din ce se vede la televizor este o sală grea. Ei au o echipă atletică, joacă cu energie. Au 2-2, deci meciul va fi extrem de important pentru a reuși să-i ținem sub noi. Dacă ei vor câștiga, atunci ne vor egala la numărul de victorii și chiar vor trece peste noi, luând în calcul rezultatul direct. Noi ne dorim să îi menținem sub noi, așa că vom face totul pentru o victorie.

Jarell Eddie, jucător U-Banca Transilvania

Cred că sunt o echipă bună, care joacă un baschet eficient. Trebuie să fim pregătiți, să ne facem jocul și să câștigăm. Cu siguranță progresăm, jucăm tot mai bine și sunt entuziasmat.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *