DERBY DE CLUJ. Fanii celor două echipe se mobilizează și vor să umple Cluj Arena

Un nou episod din „Clasicul Clujuluu”, eternul derby dintre Universitatea și CFR, va avea loc joi, 2 noiembrie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena și contează pentru grupele Cupei României.

Fanii celor două echipe au început mobilizarea generală pentru derby-ului.

Suporterii lui „U” Cluj își vor da întâlnire în locul tradițional din Piața Unirii, joi, începând cu ora 16:00, de unde vor porni în marș spre Cluj Arena.

Biletele la meci pot fi achiziționate de aici:
https://tinyurl.com/mr3dsd82https://tinyurl.com/mr3dsd82

De asemenea,  abonamentele fanilor lui „U” sunt valabile și la partidele din Cupa României.

De cealaltă parte, fanii lui CFR se vor strânge, cel mai probabil, pe Cetățuie, în spate la hotel Belvedere, de unde vor porni spre stadion.

Joi trebuie să existe aceeași mobilizare, să fim prezenți fizic alături de băieți și să îi încurajăm pe tot parcursul partidei. Suntem siguri că ne vor da din nou motive de bucurie și ne vor răsplăti cu o nouă victorie în fața rivalei din oraș!„, sună mesajul galeriei feroviare.

Biletele pentru meciul de joi pot fi achiziționate de fanii din Gruia, online, de aici: https://bit.ly/BileteGaleriaCFRCupaRomaniei

Program case de bilete:

– LUNI (30 OCTOMBRIE): 12:00 – 17:00
– MIERCURI (1 NOIEMBRIE): 12:00 – 17:00
– JOI (ZIUA MECIULUI): 12:00 – 18:00

Meciul este considerat de risc maxim, așa că forțele de ordine se vor mobiliza puternic pentru a menține siguranța.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *