Betancor ar putea pleca de la CFR Cluj, după ce a sfidat antrenorul la finalul meciului cu Farul

Atacantul Jefte Betancor se află pe picior de plecare de la CFR Cluj, a dat de înțeles președintele clubului, Cristi Balaj.

Jucătorul a fost înlocuit la pauza confruntării cu Farul și a părăsit stadionul din Gruia chiar înainte de startul reprizei a doua, astfel că șansele ca ibericul să continue în Gruia sunt minime. 

Jefte a avut o accidentare și rămâne de văzut în ce măsură vom continua sau nu colaborarea. Rămâne de văzut. Sută la sută vor exista consecințe.

Este un jucător bun, îi doresc să joace așa cum își dorește și el, doar că într-o echipă nu este suficient să fii prieten prin modul în care comunici cu un coleg la altul și nu mă refer la Jefte aici.

Trebuie să demonstrezi acest lucru și prin sacrificii, că joci sau nu joci, prin pasa pe care o dai, prin modul în care te demarci când un coleg are nevoie de sprijinul tău sau prin modul în care te comporți când nu ești în teren și mă refer aici la orice jucător”, a spus Balaj, citat de Fanatik.

Jefte Betancor a marcat de 5 ori pentru CFR Cluj și a avut 3 pase decisive în 32 de apariții.

Foto: facebook.com/cfr1907

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *