Chipciu nu cedează în războiul cu CSA Steaua. Jucătorul va da în judecată clubul din Ghencea, după amenda de 5000 lei primită de la Comisia de Disciplină

Jucătorul Universității Cluj, Alexandru Chipciu, a primit o amendă de 5000 lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF pentru declarațiile făcute împotriva clubului CSA Steaua, la finalul meciului direct, din Cupa României.

Chipciu a fost huiduit de galeria echipei CSA Steaua și a fost poreclit „sclavul lui Becali”, iar fotbalist a catalogat clubul Armatei în termeni duri.

„Ideea e că… Îmi vine să râd. Am și oameni din Peluza Sud care mi se par respectabili și foarte inteligenți. În afară de stadion, care e foarte frumos, nu m-a încercat nimic. Nu vreau să fac jocuri, chiar nu mă interesează și faptul că am jucat la FCSB nu are nicio legătură.

Asta este Steaua? Cu echipamentul ăsta fake (n.r. fals)? E o echipă fantomă din punctul meu de vedere. Păcat de suporterii din Peluza Sud. M-au înjurat de soră, de nevastă, că sunt sclavul domnului Becali, așa este, ei sunt sclavii Armatei.

Nu-mi pare rău că nu am jucat la Steaua deloc. Din contră, sunt legat emoțional de acei oameni”, a spus Chipciu, după CSA Steaua – „U” Cluj 1-3 în grupele Cupei României.

Clubul din Ghencea l-a reclamat pe Alex Chipciu la Comisia de Disciplinî, care a judecat cazul după o lună și l-a amendat pe jucător cu 5000 lei.

„Admite sesizarea formulată de reclamantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. În temeiul art. 52/2/a din RD cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, pârâtul Alexandru Chipciu se sancționează cu Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Chipciu va da în judecată Steaua

Jucătorul nu va ceda în războiul cu CSA Steaua și va acționa în judecată clubul roș-albastru, fiind înjurat de ultrașii echipei Steaua. „Sclavul lui Gigi!” sau „Chipciu, tu la Steaua nu ai jucat!”, au fost scandarile fanilor lui Steaua.

Potrivit gsp.ro, Chipciu nu se lasă și a confirmat că va acționa în instanță CSA Steaua.

Foto (c) ovidiubujor.ro

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *