Silvășan, după victoria împotriva campioanei Germaniei în EuroCup: „Sunt mândru că am arătat mentalitate de învingător”

Antrenorul Mihai Silvășan a tras concluziile victoriei pe care U-Banca Transilvania a repurtat-o în fața titratei formații Radiopharm Ulm, campioana Germaniei, scor 86-75, în etapa a 6-a a grupelor EuroCup, în fața a peste 7000 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

„Sunt foarte mândru de acest joc, sunt foarte mândru că am arătat mentalitate de învingător, aceasta este cea mai bună descriere pe care o pot face acum după acest meci. Nu a fost perfect, dacă ne uităm la statistici nu am făcut un meci grozav. Am arătat o mentalitate foarte bună în fața unei echipe care este campioana Germaniei.

Sunt foarte mândru că am reușit să aducem 7000 de oameni în tribune, care ne-au încurajat în anumite momente. Dar sunt doar primele 6 jocuri din acest sezon, mai avem încă 12 meciuri în fața noastră, dublu față de câte am jucat până acum. Trebuie să stăm concentrați, să muncim din greu și să fim prezenți la fiecare antrenament și la fiecare meci”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan la finalul meciului cu Ratiopharm Ulm.

„Când am făcut echipa anul trecut, nu îmi doream să avem numai cinci victorii în sezonul regulat și să ne calificăm în play-off. Îmi doream și anul trecut să avem aceleași performanțe, nu am reușit, dar am acumulat experiență. Acum avem un început de sezon mult mai bun, într-adevăr potențialul acestei echipe este mai mare decât a celei de anul trecut, am ales mai bine jucătorii. E doar începutul, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece și să ne relaxăm, trebuie să luăm fiecare meci în parte și să fim la fel de serioși în tot ceea ce facem. Sezonul e lung și pot să apară multe chestii, se pot întâmpla multe lucruri, dar suntem bucuroși pentru felul cum evoluăm în acest moment și pentru mentalitatea jucătorilor„, a mai precizat Silvășan.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *