”U” Cluj irosește ocazia de a urca pe loc de play-off

Universitatea Cluj nu s-a impus în duelul de tradiție cu Petrolul Ploiești, încheiat la egalitate, scor 0-0, și totodată nu a profitat de oportunitatea de a urca pentru prima dată în acest sezon pe un loc de play-off.

Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a început asediul la poarta ploieștenilor încă din primele minute de joc. Cîmpanu a deschis seria șuturilor pe poartă pentru ”studenți”, dar Zima s-a opus balonului fără prea mari probleme.

Cea mai clară ocazie de gol în prima parte a reprizei a fost a lui Ianis Stoica, după ce a reluat cu capul pe lângă poartă. Pițian și Popa au fost jucătorii ce s-au mai evidențiat prin loviturile de cap care au trecut puțin peste poarta goalkeeperului ceh, până la finele primei reprizei.

Lupii Galbeni  au revenit mai bine de la vestiare și s-au remarcat încă de la începutul actului secund. Alex Musi a fost aproape de a deschide scorul, dar șutul din afara careului a trecut puțin pe lângă poarta lui Iliev. Minutul 61 al partidei a adus o mare revoltă în tabăra gazdelor, după acordarea directă a cartonașului roșu de către centralul Florin Andrei la mijlocașul Vali Gheorghe. De remarcat, e că tocmai ce intrase de doar 4 minute pe teren, iar intrarea acestuia la Dumitriu nu a părut gravă.

Deși au rămas în inferioritatea numerică, ”alb-negrii” nu au făcut pasul înapoi și au căutat golul victoriei. Ianis Stoica a fost foarte aproape de a-și aduce echipa în avantaj, dar lovitura de cap a trecut puțin pe lângă poartă. Până la finalul partidei, U Cluj a continuat să atace, dar defensiva ”găzarilor”  a fost de nestrăpuns.

Următorul meci pentru ardeleni este în deplasare, la București, în compania celor de la Rapid, data și ora partidei fiind comunicată ulterior.

Duelul galeriilor pe Cluj Arena

Cele două galerii s-au duelat în scandări, coregrafii și spectacol pirotehnic.

Echipele de start:

Universitatea CLUJ: Iliev – Oancea, Pițian, Mitrea, Vătăjelu – Cîmpanu, Grobry, Nistor, Simion – Popa, Stoica
Rezerve: Gorcea, Miron, Filip, Fossati, Ilie, Manu, Peteleu, Silaghi, Gheorghe
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Petrolul Ploiești: Zima – Dumitriu, Pedro, Meijers, Huja – Doua, Jefferson, Diomande, Jair – Musi, Grozav
Rezerve: Eșanu, Garutti, Radu, Seto, Abuashvili, Rădulescu, Vraciu, Răducan, Roman
Antrenor: Florin Pârvu

GALERIE FOTO

Foto © Silvia Rusu / Mihai Rusu

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *