Sabău, nemulțumit de arbitraj după remiza albă cu Petrolul

Universitatea Cluj a obținut o remiză albă, scor 0-0, împotriva formației Petrolul Ploiești, în cadrul etapei a 16-a a Superligii, iar tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat nemulțumit de maniera de arbitraj a „centralului” Florin Andrei.

Sabău a lăudat prestația elevilor săi și a susținut că speră să îi recupereze pe jucători în această pauză competițională prilejuită de meciurile echipei naționale.

„Sunt mulțumit. Puteam să și pierdem, chiar dacă ei n-au avut ocazii de a marca, doar niște șuturi de la distanță. Noi n-am fost acolo unde trebuia să fim cu atacanții, dar ținând cont de toate problemele din ultima perioadă – accidentări și suspendări – eu cred că e un rezultat destul de bun. Sper ca după această pauză să recuperez toți jucătorii, inclusiv pe cei care au o anumită valoare, dar nu se pot exprima la nivelul lor din cauza problemelor fizice.

Foarte ușor și fără să te duci să verifici la VAR. Cred că așa ar fi fost cel mai corect. Am înțeles că arbitrul de rezervă i-a spus că e galben. Dacă greșesc, îmi cer scuze. Te duci și verifici la VAR pentru că n-a fost o intenție, n-a fost o intrare agresivă. În fotbal duci brațul, te protejezi… eu îl respect pe domnul arbitru, e un băiat foarte serios, dar cred că a venit total nepregătit. Eu zic că era galben acolo. A ridicat mâna să se protejeze. Prea ușor a luat cartonaș roșu Vali Gheorghe.

Florin Andrei m-a mai arbitrat și mi s-a părut că are o anumită linie, că are curaj și știe să arbitreze, dar azi nu mi-a plăcut.

La fel și la hențul lui Huja. Nici măcar nu dai impresia că a fost sau nu a fost. La fel, la Mitrea, la primul fault îi dai deja galben. Nu știu dacă se interpretează că a fost cu tentă, dar eu comentez ce am văzut. Nu mi s-a părut în formă arbitrul”, a declarat Sabău, la finalul meciului, la Digisport.

Foto © Mihai Rusu

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *