Tensiuni în Gruia. Scaunul lui Mandorlini scârțâie, iar Adi Mutu e în pole-position pentru a-i lua locul

Tensiunile sunt tot mai mari în vestiarul lui CFR Cluj, chair dacă echipa se află pe 2 în Superliga, la un punct de liderul FCSB. Se pare că antrenorul italian Andrea Mandorlini a pierdut vestiarul și este în pericol pentru a fi schimbat.

Conducerea din Gruia, prin patronul Neluțu Varga, vrea să îl schimbe pe Mandorlini cu unul dintre favoriții săi, Adrian Mutu, care este tehnicianul lui Neftchi Baku din Azerbaidkan.

Mutu se află pe 6 în clasamentul azer și pare că are și el zilele numărate acolo, fiind contestat vehement de suporterii azeri. Fostul decar al naționalei mai are contract cu Neftchi până în 2025.

Însă mutarea în Gruia este posibilă deoarece între Mutu și Ioan Varga există și o relație strânsă de prietenie, golgheterul naționalei României fiind dorit de patronul clujean și în decembrie 2020 la echipa alb-vișinie.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *