Jarell Eddie, înainte de duelul cu Gran Canaria: „Suntem înfometați de victorii”

Baschetbalistul Jarell Eddie, de la U-BT Cluj-Napoca, a prefațat meciul cu Gran Canaria Dreamland din această seară, pe teren propriu, de la ora 19:00.

Eddie a declarat că echipa clujeană va lupta pentru victorie și nu se sperie de numele adversarilor.

„Suntem entuziasmați de acest meci și cred că ne-am pregătit bine. Suntem concentrați și pregătiți să ne luptăm pentru o victorie. Gran Canaria este o echipă dezvoltată din punct de vedere a inteligenței în joc.

Evoluează colectiv, în forță, așa că trebuie să fim pregătiți. Sunt convins că va fi un meci grozav. Parcursul nostru de până acum este îmbucurător atât pentru noi, cât și pentru baschetul românesc. Ne bucurăm de acest succes, dar încă nu s-a terminat sezonul.

Nu suntem nici măcar la jumătate, suntem în continuare înfometați de victorii. Vrem să continuăm tot așa. Sunt foarte fericit aici, îmi place clubul, antrenorii și colegii.

A fost o decizie grozavă să vin aici. Întotdeauna este formidabil să joci cu sala plină, îi așteptăm pe suporteri în număr mare!”, a declarat Eddie.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *