CFR Cluj a ratat șansa de a urca pe primul loc

CFR Cluj a primit vizita bănățenilor, UTA Arad, în etapa cu numărul 17 din Superliga, după întreruperea campionatului în urma partidelor internaționale. Alb-vișiniii au dominat categoric meciul, dar nu au reușit să înscrie și să preia conducerea în clasamentul Superligii. 

Formația lui Andrea Mandorlini a început hotărât partida cu Bătrâna Doamnă, iar primele atacuri periculoase le-a aparținut ardelenilor. În minutul 14, Juricic a fost lansat spre poarta celor de la UTA, fundașul Ibrahima Conte a pus presiune, din spate, atacantul gazdelor a ratat execuția, apoi a căzut în careu. Bosniacul a cerut lovitură de pedeapsă, dar centralul nu a dictat.

Avounou a fost aproape de a înscrie, după o centrare din afara careului, dar acesta a reluat cu capul puțin peste poartă. În urma unei greșeli în defensiva alb-roșiilor, Muhar a reușit să șuteze, dar goalkeeperul Iacob a plonjat perfect și a deviat balonul în corner.

Revenirea de la vestiare a fost mai prielnică CFR-ului, fapt pentru care a forțat deblocarea tabelei. Surprinzător, în urma unui contraatac, Omondi a recuperat mingea și i-a pasat în flancul stâng lui Câpușă, iar acesta a șutat puternic în bara laterală. Minutul 73 le-a adus frânarilor o nouă oportunitate de a înscrie, dar Tachtsidis a nimerit doar bara, iar tabela a rămas intactă până la finele partidei, scor 0-0.

Următorul duel pentru feroviari este în deplasare, în Bănie, împotriva Universității Craiova, în data de 2 decembrie, de la ora 20:30.

Echipele de start:

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, M. Ilie, Kresic, Morgan – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Otele, Juricic, Avounou
Rezerve: Hindrich – Camora, Boben, R. Filip, Lucaci, L. Mihai, C. Deac, Bîrligea
Antrenor: Andrea Mandorlini

UTA: Fl. Iacob – Stolnik, I. Conte, Benga, Căpușă – M. Freitas, Cr. Mihai – R. Pop, Cooper, Micovschi – Luckassen
Rezerve: Kucher – Abeid, Carp, D. Rodrigues, Fabry, Omondi, Stahl, Iurasciuc, Marku
Antrenor: Mircea Rednic

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *