Viitorul lui Mandorlini pe banca lui CFR Cluj, în vizorul presei italiene

Viitorul lui Andrea Mandorlini pe banca lui CFR Cluj este unul incert, iar jurnaliștii italieni nu cred că va mai rezista mult în Gruia și nu va reuși să obțină 12 puncte în următoarele meciuri.

Patronul Varga a dat ultimatum jucătorilor și staff-ului înaintea finalul anului, anunțând o adevărată revoluție în perioada de mercato de iarnă.

Ultimatum imposibil de la patron pentru Mandorlini, patru victorii la rând. Rapid, FCSB, Sepsi și FCU Craiova sunt echipele pe care Andrea Mandorlini trebuie să le învingă pentru a-și păstra locul pe banca echipei”, scriu italienii de la Tuttomercatoweb.

Mandorlini este în pericol să fie demis după 22 de meciuri (1.68 puncte câștigate pe meci) în al doilea mandat la echipa feroviară.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *