Începe revoluția la CFR Cluj. Neluțu Varga anunță plecări masive în mercato de iarnă

Patronul Ioan Varga a luat atitudine după remiza obținută de CFR Cluj cu FCSB, scor 1-1, și a anunțat o adevărație revoluție în lotul echipei din Gruia dacă echipa nu va câștiga ultimele meciuri rămase din acest an.

Varga a anunțat primele trei plecări din Gruia. Primul de pe listă este Yevgen Konoplyanka, ucraineanul adus în vară: „La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărți. Unul este Konoplyanka, o uriașă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunți că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce.

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărți de Konoplaynka la iarnă„, a declarat Varga la Fanatik Live.

Alți doi jucători care vor părăsi gruparea alb-vișinie sunt portarul Bălgrădean și Luca Juricic.

„Un alt jucător care nu a dat satisfacție este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut. Din păcate, n-a reușit să se adapteze, nu reușește să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și ne vom despărți de el la iarnă. Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă”, a mai spus patronul din Gruia.

Mai pleacă încă 2-3 jucători în iarnă

Afaceristul a mai declarat că este este foarte probabil ca încă 2-3 fotbaliști să plece în această iarnă, dar decizia finală îi va reveni staff-ului tehnic, care va lua o hotărâre după ultimele meciuri din acest an.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *