Ermal Krasniqi, pe lista de transferuri. Cât vrea CFR Cluj în contul jucătorului kosovar?

Dorin intens de FCSB, kosovarul Ermal Krasniqi este pe lista de transferuri, iar conducerea din Gruia i-a stabilit deja prețul.

Președintele Cristian Balaj a anunțat că orice jucător este de vânzare la CFR Cluj, iar prețul pentru Krasniqi este de peste 1 milion de euro. FCSB vrea să ofere 300.000 de euro pentru jucător.

„La noi orice jucător e de vânzare, atunci când primim preț corect, că e vorba de Rapid, FCSB, Universitatea Craiova. I-am întărit și pe cei de la Rapid, înainte de a începe campionatul. Noi vorbim de optimizare. Gândim diferit față de cei de la FCSB.

Nu știu în ce măsură are posibilități domnul Gigi pentru a-l lua pe Krasniqi. Înainte se face o ofertă, apoi discuții. (…) Sub 1 milion? Nu!”, a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Krasniqi, conform Transfermarkt.
  • 15 meciuri, 710 minute și un assist sunt cifrele lui Ermal Krasniqi în acest sezon, în toate competițiile.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *