Haos la accesul suporterilor lui „U” Cluj la derby-ul cu CFR! Președintele Radu Constantea a intervenit pentru ca fanii să fie lăsați cu fulare – VIDEO

Mii de suporteri ai Universității Cluj au intrat pe stadionul din Gruia pentru confruntarea cu marea rivală din ultimul meci oficial din 2023.

Acccsul pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu s-a făcut în condiții dificile pentru fanii alb-negri, care au fost ținuți afară în frig de firma de pază pentru că nu au fost lăsați să intre cu fularele alb-negre.

Președintele clubului FC U Cluj, Radu Constantea, a venit în mijlocul fanilor de la intrarea în tribuna a 2-a pentru a facilita accesul suporterilor și a fi lăsați cu fulare. Până la urmă au intrat toți și au început să domine fondul sonor al arenei. 

Suporterii alb-negri sunt împărțiți în tot stadionul, sectorul rezervat echipei oaspete este arhiplin, jumătate din tribuna a doua este ocupată de aceștia, dar un grup de fani se află și la tribuna 1.

Președintele lui CFR, Cristi Balaj, a susținut într-o declarație publică că suporterii Universității nu și-au achiziționat bilete la tribuna a doua, lucru care s-a dovedit a fi o minciună, realitatea de la fața locului îl contrazice.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *