Sabău are susținerea conducerii lui „U” Cluj și a fanilor după înfrângerea cu CFR

Universitatea Cluj a suferit o înfrângere drastică joi seara, 21 decembrie, în Gruia, scor 4-0, împotriva marii rivale, CFR.

Extrem de afectat de acest eșec usturător care o duce pe „U” Cluj pe locul 8 în Superliga, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că el este principalul vinovat pentru această înfrângere dură, iar conducerea clubului ar trebui să se gândească la un nou antrenor care să îl înlocuiască.

Declarația sa confuză a fost interpretată ca o demisie din funcția de tehnician, dar acesta a precizat că nu va demisiona și nu își dorește să plece, dar trebuie să fie făcută o analiză a lotului.

Târziu în noapte, conducerea echipei a ieșit cu un comunicat oficial pentru a-și arăta încrederea în continuare în Sabău.

Capul sus!

Ioan Ovidiu Sabău beneficiază de susținerea clubului, a conducerii și a suporterilor.

Am pornit în 2016 împreună la un drum. Am atins toate bornele pe care ni le-am propus. Următorul pas necesită și mai mult efort, și mai multă muncă, și mai multă răbdare. Îl vom face împreună!

Am știut cu toții, de la bun început, că nu va fi ușor. Drumul spre vârf nu e niciodată ușor. Dar împreună vom continua să urcăm. Pas cu pas, meci de meci, an de an.

Am pierdut cu 0-4 bătălia din teren, dar am câștigat cu 10-0 meciul din tribună și am arătat, încă o dată, că Clujul înseamnă doar „U”.

Capul sus, Neluțu! Capul sus, băieți! Capul sus, uniți!”, a fost comunicatul clubului.

Și Peluza Șepcile Roșii a avut o reacție la declarațiile tehnicianului, declarându-și susținerea pentru Neluțu Sabău.

Domnule Ioan Ovidiu Sabău,

înțelegem sentimentele și trăirile după meciul pierdut, le împărtășim și noi și tocmai din acest motiv dorim să vă transmitem un mesaj ferm de susținere.

Noi, suporterii Universității Cluj, avem încredere deplină în dumneavoastră și apreciem dedicarea și pasiunea pe care le investiți în echipă.

Încurajăm perseverența și credem în capacitatea dumneavoastră de a aduce echipei noastre succesul pe care îl merită și ni-l dorim de mult timp. Stabilitatea și devotamentul contează mai mult decât un rezultat negativ.

Pentru prima dată, după mult timp, avem speranța că, ceva frumos se poate întâmpla. Și nu mâine, nu peste o lună, nu peste un an, poate nici peste doi, dar drumul spre succes, uneori e mai frumos decât succesul în sine. Drept urmare vă propunem să mergem mai departe, glas lângă glas, umăr lângă umăr, inimă lângă inimă.

Echipa, suporterii și orașul au nevoie de munca dumneavoastră, „U” are nevoie de Ioan Ovidiu Sabău! Împreună avem capacitatea de a depăși orice fel de moment, nu este pentru prima dată și cu siguranță nu este nici ultima încercare.

Cu respect și încredere, Șepcile Roșii„, au precizat reprezentații Peluzei.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *