Ce portar țintește CFR Cluj în cazul unei plecări a lui Sava în Bundesliga?

Evoluțiile foarte bune ale portarului lui CFR Cluj, Răzvan Sava (21 ani), în acest sezon, l-au adus în atenția unor cluburi de mare tradiție din Bundesliga. 

Cu o cotă de piață de 1 milion de euro, Răzvan Sava a atras atenția cluburilor germane Mainz și FC Koln, iar în cazul unui transfer, CFR a început să caute soluții între buturi.

Feroviarii au pus ochii pe portarul ucrainean legitimat la Sheriff Tiraspol, Maksym Koval (31 ani), potrivit sport.ro.

Koval a mai evoluat pentru formații precum Dinamo Kiev, Deportivo La Coruna sau Al-Fateh, iar pentru gruparea moldavă are 22 de prezențe.

Conform transfermarkt.com, ucraineanul are o cotă de piață de 500.000 de euro.

Sava, lăudat de „Eroul de la Sevilla”

Răzvan Sava a fost remarcat și de fostul portar al Stelei, Helmuth Duckadam, care a avut numai cuvinte de lauda.

„Îmi place mult Răzvan Sava, este născut la Timișoara, deci aproape de zona mea (n.r. Arad). Este un tip echilibrat, un portar constant, are reflexe foarte bune și ce are peste ceilalți portari este ieșirea din poartă. El iese destul de bine pe centrări, mai are de lucrat, dar e tânăr. Este mai înalt decât mine, are 1,94m, eu am 1,88n.

Este un portar de viitor. Dacă va continua așa pe parcursul acestui campionat are șanse să fie în lotul pentru Campionatul European. Îmi place curajul de a ieși pe centrări”, a declarat Duckadam, la Digisport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *