Fostul jucător al lui „U” Cluj, Stelian Gherman, a intrat în staff-ul academiei de juniori

Cu șapte sezoane petrecute în tricoul Universității Cluj, fostul jucător Stelian Gherman a fost cooptat în staff-ul Academiei de juniori a clubului universitar. Acesta va pregăti echipele U18 și U17 în acest an.

Originar din Turda, Gherman a debutat pentru Universitatea în 20 august 1988, într-o remiză pe terenul lui Inter Sibiu. Acesta a îmbrăcat timp de șapte sezoane tricoul alb-negru, evoluând în 195 de meciuri și marcând 10 goluri.

După ce a încheiat cariera de jucător, acesta a devenit antrenor pregătind până în prezent echipe precum Poli Timișoara, AFC Fortuna Poiana Câmpina, UTA Arad sau Unirea Alba Iulia.

Staff-ul tehnic al grupelor U18 și U17

Banca tehnică a grupelor care ne reprezintă în Liga de Tineret și Liga Elitelor U17 va fi formată din Stelian Gherman (antrenor), Alin Albu (antrenor), Raul Filimon (preparator fizic) și Filip Lăzăreanu (antrenor cu portarii).

Foto © albaiuliainfo.ro

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *