CFR Cluj anunță un nou transfer! Jucătorul are în palmares 3 apariții în tricoul țării sale

CFR Cluj a anunțat oficial că Mohammed Kamara, atacantul liberian în vârstă de 26 de ani, va face parte din echipă începând din vară. În prezent, Kamara evoluează în prima ligă din Israel, la Hapoel Haifa, fiind unul dintre jucătorii de bază ai acestei formații.

De la începutul carierei sale, Kamara a evoluat prin diverse campionate, jucând în Turcia pentru Hatayspor și Menemen FK, în Kazakhstan pentru FC Astana, în SUA pentru Los Angeles Galaxy, și în Germania pentru Paderborn.

Cu un palmares impresionant, în sezonul actual, Kamara și-a trecut nu mai puțin de 45 de apariții, reușind să marcheze de 10 ori și să ofere 5 pase decisive în tricoul echipei israeliene Hapoel Haifa. Iberianul vine cu o experiență impresionantă, fiind jucătorul cheie al formației Hapoel Haifa, remarcându-se prin implicarea sa constantă pe teren, unde a bifat în mod frecvent întregul interval de 90 de minute în multe dintre meciurile disputate.

De asemenea, în primăvara anului trecut, Kamara a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Liberiei. Până în prezent, el a bifat trei apariții în tricoul țării sale.

Evaluarea actuală a noului jucător al ardelenilor conform site-ului de specialitate transfermarkt.ro este de 600.000 de euro. Această evaluare reprezintă o scădere semnificativă față de valoarea sa în 2022 ( 4 ianuarie), când era evaluat la suma de 2.4 milioane de euro.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Mohammed Kamara va fi noul nostru jucător începând din această vară, a transmis clubul CFR Cluj pe Facebook!

 

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *