Ioan Ovidiu Sabău, încrezător înaintea duelului cu FCSB: Suntem foarte bine pregătiți!

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, a prefațat în cadrul conferinței de presă partida de astăzi cu liderul FCSB, care va avea loc de la ora 20:30, în etapa cu numărul 26 din Superliga. O victorie împotriva FCSB-ului ar putea propulsa Universitatea Cluj până pe poziția a 6-a, loc care asigură calificarea în play-off-ul Superligii.

Moțul, s-a declarat optimist înaintea meciului cu FCSB!

„Suntem foarte bine pregătiți. O săptămână bună, în care am putut să ne antrenăm în condiții normale. A arătat foarte bine terenul de antrenament și este prima data când putem spunem că ne antrenăm ca o echipă profesionistă, cu ritm, intensitate, dueluri 1 la 1, ne-am pregătit foarte bine, iar echipa cu siguranță va arăta mult mai bine!”

„Noi credem foarte mult că nu vom pierde, deși echipa cea mai în formă e FCSB, o formație ce s-a maturizat, cu relații de joc, jucătorii importanți precum Coman, Olaru, Băluță, o echipă de contraatac foarte bună, ce are încredere în momentul de față. Noi până acum nu am prea arătat așa de bine, cu excepția reprizei secunde de la Craiova și asta ne dă încredere că vom arăta bine la meciul cu FCSB.”

„Noi nu am putut să ne antrenăm în condiții normale timp de trei săptămâni.”

„Trei săptămâni echipa s-a antrenat pe sintetic, nu vreau să îmi găsesc scuze, am făcut și eu mari greșeli, dar îmi asum. Atunci când te antrenezi zilnic pe un teren sintetic foarte dur, foarte tare și vi să joci un meci oficial e cu totul diferit. În primul rând am pierdut tot ce am făcut bun în cantonamentul din Antalya.”

Universitatea Cluj nu întâmpină probleme mari în lot față de FCSB!

„Nu avem probleme medicale. Singurul jucător suspendat e Vătăjelu, de altfel a revenit Oancea la antrenament. Sper ca într-o săptămână să fie apt de joc. A mai venit un jucător tânăr, Marco Rus, începe să fie și la tinerii jucători o concurență. Cred că am mare încredere că vom arăta foarte bine, deși e o perioada în care nu am arătat deloc bine și nu am ajuns la așteptările noastre. Dar țin să sper că ne întoarcem la acea stare de care ai nevoie să duci această echipă la un alt nivel.”

Liderul, FCSB, întâmpină probleme majore în lot și nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Alexandru Băluță, Joyskim Dawa, Alexandru Pantea și Denis Haruț.

În ultimele 5 întâlniri directe, ardelenii au obținut o victorie, FCSB a bifat două succese, iar 3 partide s-au încheiat la egalitate.

FCSB – Universitatea Cluj (2-2)

Universitatea Cluj – FCSB (2-1)

FCSB – Universitatea Cluj (1-1)

Universitatea Cluj – FCSB (0-1)

Universitatea Cluj – FCSB (0-1)

Întreaga conferință de presă, înaintea partidei U Cluj – FCSB !

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *