Ioan Ovidiu Sabău, mulțumit de rezultat, dar nu și de prestația jucătorilor: „Vreau să ii văd mult mai dezinvolți, cu personalitate, sunt fotbaliști!”

Universitatea Cluj a remizat cu FCSB, în runda a 26-a a Superligii, 1-1. Tehnicianul, Ioan Ovidiu Sabău, a fost mulțumit de rezultat, dar nu și de atitudinea pe care au arătat-o elevii săi în decursul celor 90 de minute.

„Vreau să ii văd mult mai dezinvolți, cu personalitate, sunt fotbaliști, dar îmi doresc să demonstreze acest lucru. Prea ușor greșim, prin simple pase la adversar, au o anumită teamă. Poate să fie și motivul absențelor de puncte, dar avem jucători cu experiență și am așteptări. Au fost aduși pentru a ridica nivelul și am demonstrat-o în mai multe partide, au valoare, am fost pe locul 5, dar în momentul de față nu îmi place cum arată echipa.”

„Nu pot fi deloc mulțumit, la ce jucători avem… Dacă ne uităm la ce nivel au jucat unii fotbaliști pe care îi antrenez, trebuie să arătăm altfel, ăsta e adevărul, pentru că așa am arătat de foarte multe ori și nu înțeleg. Se cere mult pentru că se și dă mult, de aceea și așteptările sunt mari.”

Curajul le-a lipsit pentru a obține victoria, consideră Ioan Ovidiu Sabău!

„Consider că lipsa de curaj și în unele decizii valoarea lor nu se vede mai deloc. Prin ceea ce fac, trebuie să arate că sunt foarte curajoși și devotați, iar eu îi voi sprijinii mai mereu. Trebuie să le facă plăcere când joacă fotbal, nu să aibă teamă când ating balonul.”

Play-off-ul mai aproape sau mai departe?

„Dacă ne vom lupta la fel cum am făcut-o astăzi putem crește, dar ca și joc, dacă așa vom arătă, nu ne putem gândi la play-off. FCSB era astăzi o echipă de bătut, dacă noi am fi arătat mult mai bine.”

Următorul joc pentru Universitatea Cluj va avea loc la Sfântul Gheorghe, împotriva formației Sepsi OSK, duminică, 25 februarie, de la ora 14:00.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *