Dan Nistor, afectat de penalty-ul ratat în meciul cu FCSB: „Nu o să dorm în seara asta. Am bătut prost”

Veteranul Dan Nistor a ratat un penalty pentru Universitatea Cluj în minutul 16 al confruntării cu FCSB, care ar fi putut schimba soarta meciului, dar a ratat. Este primul penalty pe care jucătorul îl ratează în 8 ani.

Portarul Târnovanu de la FCSB l-a blocat în două rânduri pe Nistor, prima dată la execuția din penalty, iar a doua oară când a sărit mingea respinsă de portar tot la el și a executat lamentabil.

„Am bătut prost (n.r. – la penalty). Îmi pare rău că am ratat. Asta este viața. Alte dăți am dat și am luat gol. Mi-aș fi dorit să înscriu la acea fază.

Nu am reușit, dar până la urmă e bun și acest punct. Acasă nu prea reușim să câștigăm. Cred eu că a fost un joc de luptă, de uzură. Nu au fost mari oocazii. E un rezultat echitabil.

Suntem supărați, mai ales eu. Probabil că în seara asta nu o să dorm. Nu au existat certuri în vestiar. Mister ne mai ceartă la interviuri, dar e normal.

Avem șanse (n.r. la calificarea în play-off), mai sunt patru meciuri foarte grele. Obiectivele noastre sunt locurile 7-9″, a declarat Dan Nistor la finalul partidei.

Meciul din etapa a 26-a din Superliga dintre Universitatea Cluj și FCSB s-a încheiat cu scor alb, 0-0, în fața a peste 20.000 de spectatori prezenți pe Cluj Arena.

În urma acestui rezultat, Universitatea urcă pe locul 8 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce FCSB a rămas în fruntea campionatului, cu 55 de puncte, la 7 puncte diferență de Rapid București, ocupanta locului 2.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *