Pregătiri la Hunedoara pentru partida din Cupa României, Corvinul – CFR Cluj! A fost achiziționată nocturna pentru „sferturile” de finală

Partida din „sferturile” de finală ale Cupei României dintre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj se anunță una extrem de așteptată de întreaga suflare corvinistă. Conducerea clubului a făcut deja demersurile pentru a asigura iluminatul nocturn pentru meciul de la începutul lunii aprilie.

Agentul Bogdan Apostu, impresarul formației Corvinul Hunedoara, a fost cel care a făcut anunțul privind achiziționarea nocturnei!

„O spun în premieră, a fost achiziționată nocturna pentru meciul cu CFR Cluj. Meciul se va disputa la Hunedoara, în nocturnă. Va fi o atmosferă frumoasă, un stadion plin, la fel ca la meciul cu FCSB, de acum 2 ani. Cred că vor fi peste 10.000 de oameni la meci”, a declarat Bogdan Apostu, în cadrul emisiunii GSP Live.

Corvinul Hunedoara se remarcă în eșalonul secund, după o absență de aproape două decenii, ocupând locul 2 și fiind considerată revelația sezonului, cu un parcurs excelent atât în campionat, cât și în Cupa României. „Corbii albaştri” au dominat în mod clar grupa A din Cupei României, obținând punctaj maxim: 2-0 cu Chindia Târgoviște, 1-0 cu Sepsi OSK, deținătoarea trofeului, și 6-0 cu Progresul Pecica.

Formația din Gruia s-a calificat pe locul secund din grupa B, înregistrând o singură victorie (3-1 cu CSM Alexandria), în timp ce două partide s-au încheiat la egalitate (1-1 cu U Cluj și 0-0 cu Rapid București).

Tabloul sferturilor de finală ale Cupei României!

Partidele se vor desfășura în perioada 3-5 aprilie.

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj

FCU Craiova 1948 – FC Voluntari

Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Universitatea Cluj – FC Hermannstadt

De notat este faptul că echipa care va câștiga Cupa României va participa, în sezonul viitor, în preliminariile UEFA Europa League.

 

Fotografie – PIXEL ProSport

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *