Ciprian Deac a intrat în istorie la CFR Cluj. Performanțe remarcabile pentru jucătorul născut în Dej

Fotbalistul dejean Ciprian Deac a intrat în istorie la CFR Cluj, fiind golgheterul all-time al clubului din dealul Gruia.

Deac nu este doar un profesionist desăvârșit și unul dintre cei mai serioși fotbaliști români, după modul cum se antrenează și evoluează, dar și un mijlocaș cu instict de golgheter. 

Veteranul în vârstă de 38 de ani a adunat un număr de 400 de meciuri în prima ligă de fotbal a României, 7 titluri și 4 Supercupe cu CFR Cluj, iar numărul golurilor în prima ligă au ajuns la 86, scrie transfermarkt.com.

A bifat meciul cu numărul 400

Fotbalistul a jucat pentru a 400-a oară în primul eșalon la meciul cu Dinamo, câștigat de CFR cu 4-0, intrând astfel în onorantul Club Vigu (după numele primului fotbalist care a izbutit să ajungă la acest număr).

Ardelenii i-au pregătit un moment special veteranului înaintea partidei cu Dinamo din Gruia.

„Felicitări, Cipri! La cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”,transmis clubul CFR Cluj la aniversarea celor 400 de apariții în Superliga României, dintre care 355 îmbrăcând tricoul echipei ardelene. 

Dintre jucătorii activi din SuperLiga se mai află în acest club doar Dan Nistor, de la Universitatea Cluj, care a atins borna de 400 de partide în sezonul trecut.

Cele 400 de partide, Deac le împarte la trei echipe, dintre care cele mai multe în tricoul lui CFR Cluj (355), la Rapid are 30 de meciuri, iar la Oțelul 15.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *