Sabău speră la play-off și a făcut calculele. „Șase puncte în cele trei jocuri”

Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, speră că va duce formația clujeană în play-off-ul Superligii și a făcut deja primele calcule.

După un meci modest făcut de șepcile roșii la Sfântu Gheorghe, încheiat 0-0, Universitatea nu a ieșit din calculele unui loc de play-off și mai are șanse la locul 6, fiind la doar două puncte, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular. 

Sabău speră ca echipa sa să obțină două succese în următoarele trei meciuri, care ar putea aduce calificarea Universității în play-off.

Încercăm să jucăm fotbal, am luat un punct important. Am avut o primă repriză bunicică, am avut și o situație cu Popa, destul de bine prima repriză. A doua repriză a fost modestă. E un punct important, e un punct mare pentru noi.

Știam că nu avem voie să pierdem împotriva unei echipe puternice. Ei știu să joace fotbal, chiar dacă au avut mici excepții. Sigur, încercăm să găsim soluții, a fost un meci foarte greu. Am rămas în lupta pentru play-off, dar nu cu șanse mari.

Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puțin. Trebuie să câștigăm cu Farul acasă, pe urmă cu Botoșani, iar apoi să vedem. În următorul meci va trebui să găsesc jucătorii odihniți, pentru că în ultimele 20 de minute am căzut fizic”, a precizat tehnicianul alb-negrilor la Digisport.

Primul dintre cele trei jocuri rămase pentru Universitatea Cluj va avea loc miercuri, 28 februarie, pe teren propriu, cu Farul Constanța, de la ora 18:30, iar următoarele două cu FC Botoșani, pe teren propriu, respectiv cu FC Voluntari în deplasare.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *