„U” Cluj și CFR amendate de Comisia de Disciplină

Atât Universitatea Cluj cât și CFR Cluj nu au scăpat de amenzi date de Comisia de Disciplină, pentru incidentele din etapele 25 și 26 ale Superligii.

În etapele 25 și 26 din sezonul regulat, cele două mari rivale din oraș au primit vizita celor două formații din capitală, FCSB și Rapid București. Ambele meciuri s-au încheiat fără victorie pentru clujeni, CFR fiind învinsă cu 1-0 de Rapid, iar Universitatea Cluj a remizat cu liderul FCSB, scor 0-0.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a amendat-o pe Universitatea Cluj cu 22.500 de lei, în timp ce CFR Cluj va avea de plătit 5.000 de lei.

„FC CFR 1907 Cluj vs. FC Rapid 1923 – Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportiva de 5.000 lei.

AS FC Universiatea Cluj vs. FC FCSB – Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul ASFC Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 22.500 lei”, se arată pe site-ul LPF.

Articolele de regulament în baza cărora au fost sancționate cluburile fac referire la comportamentul celor prezenți în tribune și la folosirea de materiale pirotehnice.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *