Sabău, mulțumit de remiza de la Sepsi: „E un punct important, e un punct mare pentru noi”

Universitatea Cluj a obținut o remiză albă, scor 0-0, la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 27-a a Superligii.

La finalul partidei, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat mulțumit de rezultatul final, deși a recunoscut că a doua repriză a fost una modestă. Acesta l-a criticat pe Daniel Popa, care a avut o ratare monumentală singur cu portarul în prelungirile partidei.

Încercăm să jucăm fotbal, am luat un punct important. Am avut o primă repriză bunicică, am avut și o situație cu Popa, destul de bine prima repriză. A doua repriză a fost modestă.

(n.r. despre ratarea lui Daniel Popa) El fiind obosit, cred că nu știa unde e poarta. Portarul era în afara cadrului porții, poarta era goală. Da, mingea fuge un pic.

E un punct important, e un punct mare pentru noi. Știam că nu avem voie să pierdem împotriva unei echipe puternice. Ei știu să joace fotbal, chiar dacă au avut mici excepții. Sigur, încercăm să găsim soluții, a fost un meci foarte greu. Am rămas în lupta pentru play-off, dar nu cu șanse mari. Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puțin.

Trebuie să câștigăm cu Farul acasă, pe urmă cu Botoșani, iar apoi să vedem. În următorul meci va trebui să găsesc jucătorii odihniți, pentru că în ultimele 20 de minute am căzut fizic”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Etapa viitoare, „U” Cluj va juca pe teren propriu cu Farul Constanța, miercuri, 28 februarie, de la ora 18:30.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *