Ioan Ovidiu Sabău, mulțumit de victoria cu Farul: „Ne bucurăm, dar trebuie să avem continuitate”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, s-a declarat mulțumit în cadrul conferinței de presă după victoria cu scorul de 1-0, în fața campioanei României.

”Era un meci foarte important. În sfârșit pot să mă bucur și eu câteva ore. Îi felicit pe jucători, dar și publicul, care ne-a ajutat foarte mult. Merită toate aprecierea și respectul meu. Ne bucurăm, dar trebuie să avem continuitate.

Văd echipa foarte bine din punct de vedere mental. Când am arătat rău, am spus. Acum echipa are încredere. Are acel spirit de care ai nevoie pentru o victorie. Noi putem să spunem că fotbaliștii importanți joacă aproape de nivelul lor.

Pe Farul o văd calificată în play-off. Este o echipă cu experiență. La noi există o primă pentru o calificare în play-off. Vreți să vă spun și sumele? Nu le spuneam, oricum. Sunt niște bonusuri speciale.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Universitatea Cluj a urcat pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, după victoria cu Farul. „Șepcile roșii” se află într-o poziție favorabilă pentru accederea între cele mai bune 6 echipe ale sezonului. În ultimele două meciuri, U Cluj le confruntă pe FC Botoșani (acasă) și FC Voluntari (deplasare).

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *