Ante Roguljic, înaintea meciului cu Botoșani. „Suntem pe loc de play-off și vrem să rămânem acolo”

Croatul Ante Roguljic a prefațat ultima partidă a Universității Cluj pe teren propriu din acest sezon regular, programată astăzi, 3 martie, de la ora 14:30, împotriva ultimei clasate, FC Botoșani.

„Nu trebuie să fim prea euforici, țelul nostru e să luăm trei puncte la fiecare meci. Ne-am dorit să batem Farul, iar acum suntem pregătiți, trebuie să ne refacem și ne dorim trei puncte.

Botoșani a arătat altfel după pregătirea de iarnă. Au avut rezultate pozitive, va fi un meci greu, dar noi știm ce trebuie să facem ca să luăm toate punctele. Ei se bat pentru fiecare minge, sunt buni pe contraatac. Suntem la mâna noastră, nu contează cu cine jucăm, fiecare meci e greu.

Suntem pe loc de play-off și vrem să rămânem acolo. Avem jucători, staff, tot ce ne trebuie pentru a fi sus. Cred că voi fi mai bine și trebuie să fiu mai bine. Fanii ne ajută foarte mult și sper să fie cât mai mulți”, a declarat Roguljic.

Partida dintre FC Universitatea Cluj și FC Botoșani va avea loc duminică, 3 martie, de la ora 14:30 și va fi transmis pe Digisport, Prima Sport, respective Orange Sport. Arbitrul delegat pentru acest duel este Bogdan Dumitrache, acesta urmând să fie asistat la cele două margini de Alexandru Vodă și Mihăiță Necula. În camera VAR se vor afla Andrei Chivuletel și Claudiu Marcu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *