Mutu dezamăgit de remiza obținută de CFR la Constanța. Ce le-a cerut jucătorilor săi?

Antrenorul lui CFR Cluj, Adrian Mutu, s-a declarat nemulțumit de modul cum au jucat elevii săi în partida încheiată la egalitate la Constanța, cu Farul, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 29-a din Superliga.

Mutu a susținut la finalul jocului că au fost două reprize total diferite, iar feroviarii au ccontrolat partea a doua.

„Au fost două reprize diferite. În prima am suferit, iar în a doua am dominat. Nu am văzut dacă a fost fault sau nu la Fica. Singura lor ocazie s-a transformat în gol. Ne-a lipsit inspirația. Am jucat cu echipa de pe locul patru în deplasare. A fost meci greu.

După jocul din repriza a doua, meritam golul. Dacă facem un rezumat al meciurilor de când sunt eu, repriza a doua ne-a aparținut mereu. Dar trebuie să avem mai multă continuitate. Avem nevoie de personalitate și încredere în forțele proprii.

Calculele? Se înjumătățesc punctele. În play-off, meciurile vor fi tari. Farul Constanța nu e matematic încă. Vom vedea. Să ne câștigăm meciurile mai întâi. În șapte meciuri, am pierdut doar o singură dată. Au fost meciuri grele. Poate aceste meciuri ne călesc pentru play-off”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului.

În urma acestei remize, CFR a acumulat 50 de puncte în clasament și este pe locul 3 în Superliga, la unul diferență de ocupanta locului secund, Rapid, și la 11 de liderul FCSB.

Etapa viitoare, CFR va primi vizita formației sibiene FC Hermannstadt, sâmbătă, 9 martie, de la ora 18:00.

Foto © Mihai Rusu

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *