Universitatea Cluj la un singur pas de calificarea în play-off. Ioan Ovidiu Sabău și Alexandru Chipciu au prefațat partida cu Voluntari

Universitatea Cluj va juca mâine, 8 martie, de la ora 20:00, ultima partidă din sezonul regulat în deplasare împotriva echipei ilfovene, FC Voluntari. Formația ardeleană ocupă ultimul loc care asigură prezența în play-off-ul Superligii și are nevoie de o victorie pentru a-și adjudeca locul 6.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău și-a exprimat dorința pentru ca jucătorii săi să ofere o prestație deosebită în vederea obținerii calificării. El a subliniat importanța acestui obiectiv și a promis că, în cazul atingerii acestuia, jucătorii vor fi recompensați cu o primă generoasă. De asemenea, a recunoscut că eșecul în atingerea acestui obiectiv ar fi un pas înapoi semnificativ pentru clubul din Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău, își dorește cu orice preț victoria!

”Meciul cu Voluntari este  un examen pentru noi, este cireașa de pe tort pentru ce am realizat într-un timp atât de scurt. Am trecut prin meciuri importante, avem jucători de Play-Off. Partida va fi decisă de experiența antrenorilor, maturitatea jucătorilor și rezistența la presiune.

Dacă ne-am califica ar fi de parcă am câștiga campionatul. Pentru noi este un obiectiv mare, ce necesită multă muncă și voință. O calificare ar fi extraordinară pentru viitorul acestui club, pentru imaginea lui, pentru acești oameni care ne-au susținut necondiționat. Pentru mine ar fi cea mai mare satisfacție să-i văd fericiți.

Dacă nu ne vom califica, va fi un mare eșec pentru noi și pentru cei care ne-au susținut în tot acest timp. În viața unei echipe, acestea sunt momentele importante. S-a mai vorbit de bonusuri pentru jucători și mi se pare corect felul în care domnul președinte Radu Constantea a pus problema și a înțeles momentul. Sper să putem răsplăti încrederea acordată. Vreau să câștigăm jocul și să nu avem nimic de reproșat. Cred că în urma noastră ar trebui să lăsăm o impresie de voință și de caracter.”, a declarat antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, înaintea partidei de la Voluntari.

Alexandru Chipciu, optimist înaintea partidei cu FC Voluntari!

„Suntem pregătiți, am jucat multe meciuri cu încărcătură, chiar și aici. Pentru noi ar fi o mare performanță, am fi între primele echipe, am avea meciuri importante, lumea ar veni, ar fi fabulos să intrăm în play-off. Și ar fi o continuare a ceea ce am reușit anul trecut. Am mai spus, când am venit aici echipa mi se părea așa adunată, îmi era frică de retrogradare.

După am terminat pe 10 și am jucat finala Cupei. Acum vine ca o completare. Sperăm să fim în play-off, dar va fi mai dificil la anul. Vreau să spun de cei care au promovat în prima ligă, Erik Lincar și jucătorii, au făcut o muncă foarte grea. Le mulțumim că au adus clubul aici! Eu sunt nemulțumit mereu, îmi doresc să iau campionatul, nu doar să fim în primele 6.

Dacă intrăm în play-off doar locul 4 e aproape, mai sus e greu să ajungi. În play-off meciurile sunt diferite ca intensitate, greu mai lasă echipele puncte. Pe viitor ne dorim mai mult de locul 6, să vedem dacă vom reuși. Suntem la mâna noastră dacă batem. Gândul nostru e doar să câștigăm. Am scris și pe tablă în vestiar <<Mergem la Voluntari să câștigăm!>>.

Dacă vom avea alt gând ne curățăm din prima. Toată lumea e montată să mergem să câștigăm. Automat ne dorim mai mult la anul, lumea nu va mai fi mulțumită cu locul 6-7. Trebuie doar să se și poată.

Clar clubul a progresat enorm, au plecat din Liga a 4-a. Au fost niște performanțe pe care suporterii le merită. Clubul are istorie, a fost acea Cupă din anii ’60, dar apoi clubul a trăit prin suporterii aceștia nebuni care au dus mai departe spiritul”, a declarat căpitanul Universității Cluj.

În meciul tur, Universitatea Cluj a suferit o înfrângere pe teren propriu, scor 2-1, partidă în care Ianis Stoica a înscris pentru U Cluj, în timp ce golurile pentru FC Voluntari au fost marcate de Adam Nemec și Andrei Dumiter.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *