CFR Cluj se impune dramatic pe finalul partidei cu FC Hermannstadt

Formația lui Adrian Mutu se impune la finele partidei cu FC Hermannstadt, grație unicului gol marcat de Philip Otele. Astfel, CFR Cluj urcă pentru moment, pe locul secund, la 11 puncte distanță de liderul FCSB.

Într-un meci tensionat în lupta pentru play-off, ambele echipe au avut șanse de a deschide scorul încă din primele minute ale jocului. Momentul cheie a venit în minutul 21, când CFR Cluj a fost aproape de gol prin șutul lui Tachtsidis din afara careului, dar portarul Căbuz a intervenit hotărât și a prins mingea în brațe. Replica sibienilor nu a întârziat să apară, iar Balaure a centrat de la o lovitură liberă,  Găman deviind inteligent mingea, iar Bejan a trimis periculos, dar Muhar a salvat pe linia porții.

În repriza a doua, tensiunea a crescut pe măsură ce ambele echipe își disputau fiecare ocazie de a marca. În minutul 56, Kader Keita a încercat un șut plasat din afara careului, dar portarul Căbuz a plonjat impecabil la și a reușit să respingă.

Jocul a rămas echilibrat, iar în minutul 61, Daniel Birligea  a avut o șansă bună cu un șut de cap, dar a trimis peste poartă. În minutul 66, Gabriel Iancu  a șutat precis către poartă, dar portarul a făcut o intervenție salvatoare.

Hermannstadt a amenințat din nou în minutul 73, dar șutul lui Philip Otele din afara careului a trecut pe lângă țintă. În minutele finale ale meciului, ambele echipe și-au asumat riscuri, dar fără a reuși să își transforme ocaziile în gol. În minutul 82, Raul Opruț  a încercat un voleu spectaculos, dar mingea a trecut mult peste poartă.

În ultimele momente ale meciului, când părea că totul se îndreaptă spre un rezultat fără goluri, formația ardeleană s-a impus decisiv. Ciprian Deac a oferit o pasă decisivă către colegii săi. Iar, într-un moment de inspirație, Philip Otelea trimis mingea cu piciorul drept în plasă, marcând un gol crucial pentru echipa sa și totodată reușind să aducă victoria.

Formațiile de start!

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Boben, Ajeti, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Cr. Manea, Abeid, M. Ilie, Aussi, R. Filip, Avounou, Fica, Serebe, Michael

Antrenor: Adrian Mutu

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure, Murgia, Mino Sota, I. Stoica – G. Iancu, D. Paraschiv

Rezerve: Muțiu, I. Pop, Etienne, Antoche, Ngoma, Dr. Iancu, Neguț, Biceanu, Oroian, Jipa, Ciubotaru, Fonseca

Antrenor: Marius Măldărășanu

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *