Nelu Varga anunță o primă record pentru câștigarea titlului

Ioan Varga, finanțatorul clubului din Gruia, a anunțat că va oferi jucătorilor și întregului staff o primă substanțială în valoare de un milion de euro, sumă record pentru Superliga, în cazul în care CFR Cluj reușește să ia titlul. 

În momentul actual, alb-vișiniii ocupă locul 3, cu 27 de puncte după înjumătățirea punctelor și la doar 5 lungimi în spatele liderului, FCSB. Primul duel din play-off pentru CFR Cluj e programat sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu când vor primi vizita formației din Bănie, CSU Craiova.

Pentru a-și motiva jucătorii și întregul staff, Nelu Varga a anunțat prima uriașă de titlu: un milion de euro!

”Chiar dacă în acest moment se vorbeşte mai puţin de CFR, eu vă spun că CFR-ul se va bate la titlu până în ultima etapă. Suntem o echipă foarte puternică, suntem o echipă care, veţi vedea, o să aibă o cu totul altă faţă în play-off, unde acolo meciurile se vor juca cu inima.

Iar noi, la CFR, avem o inimă mare, mare, mare şi asta o vom demonstra tuturor adversarilor. Le spun atât fanilor: credeţi în noi! Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca şi cum ar fi ultimul meci.

Dacă băieţii iau titlul, îi anunţ public că prima este una record. Le voi da să împartă lor şi staff-ului un milion de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii şi toţi cei care trudesc la echipă o vor împărţi în cazul în care luăm titlul de campioană.

Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii, îi dau cu cea mai mare plăcere şi am mare încredere că avem forţa necesară să câştigăm din nou titlul de campioană a României”, a precizat Neluţu Varga, conform Fanatik.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *